Se zice ca vine un moment in viata cand este timpul sa daruiesti din ceea ce ai primit in semn de  multumire pentru simplul fapt ca viata a fost mai generoasa cu tine.

Noi, EXPERT MIND – suntem o firma de contabili cu suflet si ne dorim sa aducem un aport substantial nu doar in mediul de afaceri din Iasi, ci si in viata celor pe care soarta i-a incercat. Astfel, sambata 29 iulie si duminica 30 iulie 2017, la ora 10:00 vom fii prezenti in calitate de sponsori la “Maratonul Sperantei”, eveniment organizat de catre Kinetic Pro Move împreună cu Asociația Țara Tinerilor Uniți. Maratonul se va desfasura pe Stadionul Emil Alexandrescu, Iasi unde Alin Vorniceanu, va alerga timp de 24 ore pentru a aduce Mihaelei o speranta in plus la o viata mai buna.

Mihaela, un suflet tanar si frumos de numai 17 ani sufera de epidermoliză buloasă, o afecțiune congenitală care se manifestă prin apariția, la nivelul pielii, de formațiuni fluide. O incercare deloc usoara pentru o fata de varsta ei care ar trebui sa cutreiere tara in lung si-n lat bucurandu-se  de tinerete. In schimb, acest suflet nevinovat cutreiera lunar spitalele cate 7 zile, timp in care i se aplica fel si fel de tratamente pentru a-i ameliora durerile.

Tratamentele costisitoare si venitul redus al familiei, provenit din ajutorul social si indemnizatia de insotitor a mamei din pacate nu este suficient pentru a acoperi costurile tratamentului de zi cu zi. Parinti fac eforturi considerabile pentru a obtine luna de luna banii necesari tratamentului, dar si pentru nevoile zilnice de intretinere.

In ciuda eforturilor, imbunatatirea spatiului de locuit este o misiune imposibila pentru parintii Mihaelei. Anul trecut cu bunavointa preotului din sat s-au ridicat doua camera dar care nu sunt inca locuibile, deoarece banii nu au fost suficienti pentru a pune acoperis si geamuri.

EXPERT MIND sustine initiativa preparatorului fizic, Alin Vorniceanu de a aduce un zambet Mihaelei. Suntem ferm convinsi ca doar impreuna putem face lucruri marete. Principiu dupa care ne ghidam atat in interiorul firmei, cat si in exteriorul acesteia. Cu totii avem posibilitatea de a contribui la fericirea Mihaelei. Asadar, haideti sa fim intr-un numar cat mai mare alaturi de ea!