Fericirea are multe forme si fiecare dintre noi o regaseste in diverse infatisari. Pentru unii fericirea inseamana o iesire in oras intr-o seara, o masina noua, o discutie cu un prieten drag, o reusita sau o zi insorita. Pentru noi fericirea inseamna sa daruim, inseamna zambetul copiilor care primesc o sansa in plus spre un viitor mai bun, inseamna un gest de caritate pentru semenii nostri.

Daca si voi vreti sa fiti unul dintre cei “vinovati” pentru ca un copil astazi zambeste mai mult si maine este mai implinit, va invitam sa ne bucuram impreuna de magia colindelor de Craciun cantate de Corul Mira, vineri 8 decembrie 2017, ora 19:00 la Biblioteca Centrala Universitara “Mihai Eminescu”, Aula Magna. Din fondurile stranse pana acum din sponsorizarile clientilor nostri care au redirectionat anul trecut 5 la mie din cifra de afaceri catre asociatia noastra Positive Mind & Action, sustinem Fundatia Bethany prin ajutor financiar pentru terapia a 4 copii cu Sindrom Down pentru o perioada de 3 luni, 500 lei/copil: Andrada, Andrei, Eliza si Stefi si  5 copii din familii defavorizate din zone rurale sa isi continue studiile pentru o perioada de un an, costul pentru un copil este de 2.000 lei/an. Fondurile care se vor strange in urma evenimentului vor fi directionate de asemenea catre aceste cazuri. Ne dorim ca impreuna cu voi sa ramane in continuare alaturi de acesti copii si de ce nu, sa reusim  sa fim sprijin pentru mai multi copii in depasirea situatiilor dificile cu care se confrunta.

“Credem cu tarie ca impreuna putem construi o lume mai buna, mai toleranta si mai fericita.”

Din dorinta de a darui, de a face lucrurile sa se intample si de a ne implica activ in societatea in care traim, anul trecut la sfarsitul lunii martie am pus bazele Asociatiei POSITIVE MIND & ACTION. Am pornit la drum cu obiective marete si clar stabilite:

Programul “Cladeste un destin” prin intermediul caruia ne-am propus sa ajutam copiii din zone defavorizate si fara posibilitati financiare sa isi achizitioneze materiale didactice si sa beneficieze de o educatie completa si corespunzatoare potentialului lor prin intermediul programelor de educatie nonformala.

Programul “A better world” prin care urmarim sa fim sprjin pentru integrarea in societate a copiilor cu Sindrom Down. Cocret prin acest program sunt vizatii copii care au nevoie de servicii de recuperare pentru: dezvoltarea deprinderilor de autonomie personala, formarea stapanirii de sine si antrenarea autocontrolului, dezvoltarea abilitatilor motrice, dezvoltarea cognitiva, dezvoltarea fizica armonioasa.

Ne place sa zicem despre noi ca suntem contabili cu suflet si din ceea ce avem incercam sa daruim si sa facem lucrurile sa se intample. Inca de la inceput ne-am implicat activ clientii si cunostintele si din fondurile obtinute am reusit in anul 2017 sa :

– o ajutam pe Mihaela printr-o sponsorizare in valoare totala de 900 lei. Mihaela, un suflet tanar de numai 17 ani care sufera de epidermoliza buloasa, o afectiune congenitala care se manifesta prin aparitia, la nivelul pielii, de formatiuni fluide. O incercare deloc usoara pentru o fata de varsta ei care ar trebui sa cutreiere tara in lung si-n lat bucurandu-se  de tinerete;

– am oferit 3 burse (Premiul I – 900 lei, premiul II- 300 lei si premiul III -200 lei)  studentilor de la Facultatea de Economie si Administrare a Afacerilor cu medii mari si internship platit in cadrul societatii noastre pentru o perioada de 3 luni.

Acesta este doar inceputul unei activitati care speram noi sa devina traditie. Va asteptam alaturi de noi sa ne bucuram de magia Craciunului pe repertoriul de colinde al corului Mira, in data de 8 decembrie 2017, la evenimentul caritabil “Concert de colinde”. Biletele le puteti achizitiona de la sediul nostru EXPERT MIND de pe Sos. Nicolina, Nr.10, Interfon 7, Et. 2, Cladirea Moldotrans (langa OMV) sau in seara evenimentului de la intrarea in sala. 

Pret bilet – 25 lei