Cu ocazia Zilei Naționale a Contabilului Român, de miercuri, 13 iulie 2022,  avem plăcerea să împărtășim cu dumneavoastră bucuria câștigării Locului I în „Topul celor mai bune companii membre CECCAR”, obținută pentru al 8 – lea an consecutiv, distincție oferită anual de către Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR). 

De asemenea,  ne aflăm și în Topul NATIONAL  poziționându-ne pe locul 10 – categoria firme de contabilitate, dar și pe locul 8 în Topul societăților cu membri fondatori români.

Poziționarea aceasta ne onorează deoarece premiile CECCAR reprezintă unele dintre cele mai mari distincții din domeniul nostru de activitate, motiv pentru care vrem să felicităm și să mulțumim întregii noastre comunități, investitorilor, colaboratorilor și instituțiilor, fără de care acest premiu onorant oferit Centrului nostru de Afaceri Expert Mind nu ar fi fost posibil. Această performanță este dedicată în primul rând dumneavoastră, tuturor celor care ne-au trecut pragul și ne-au făcut să evoluăm constant.

Alături de dumneavoastră am obținut aceste rezultate excepționale pe plan contabil, juridic, de audit și de resurse umane, la nivel național și regional.

În plus, de-a lungul celor 15 ani de activitate Expert Mind, printre cele mai mari premii pe care le-am obținut se numără și feedback-ul a sute de clienți mulțumiți și satisfacția cifrelor  care au spus povești de succes. Povești scrise împreună cu echipa Expert Mind Iași și București, povești despre cum visele devin realitate și cele mai îndrăznețe planuri devin adevărate modele de afaceri, pentru că împărtășim aceleași valori:

 

Pasiune oameni dedicați și profesioniști, care pun suflet în fiecare proiect la care lucrează. Spiritul de echipă, unde suntem toți pentru unul și unul pentru toți!  De aceea, aici la Expert Mind  asta înseamnă deviza „Când cifrele au suflet”: pentru că în spatele fiecărui proiect de antreprenoriat este un vis.

Evoluție de 15 ani continuăm să transformăm vise în proiecte concrete, care își scriu povestea în cifre. O poveste a timpurilor noastre, prin limbajul digitalizării și inovației

Echilibru între ideile cele mai îndrăznețe și cele mai coerente planuri de afaceri.

Transparență comunicăm clar și concis care sunt obiectivele și rezultatele noastre, astfel că cifrele noastre vorbesc de la sine.

Promptitudine  ne remarcăm prin faptul că am făcut un principiu de valoare să răspundem mereu solicitărilor dumneavoastră în timp util.

 

Premii precum Locul I în Top CECCAR sunt titluri în spatele cărora sunt povești de succes, multă muncă de echipă, și adaptare la 15 ani de schimbări în peisajul mediului de afaceri, unde am învățat să fim cea mai bună versiune a noastră. În fiecare zi. Împreună. 

Pentru toate acestea ne înclinăm în fața dumneavoastră și vă adresăm alese mulțumiri!