In data de 17 mai 2017, am avut onoarea de a participa alaturi de alte companii de top din Iasi la evenimentul “Azi STUDENT, maine EXPERT CONTABIL!”.

Concursul organizat de catre Colectivul de Contabilitate in parteneriat cu CECCAR –Filiala Iasi, CECCAR – Filiala Suceava s-a desfasurat in cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi in data de 12 mai 2017. Acest eveniment a fost sustinut in calitate de partener de catre de EXPERT MIND dar si de firme precum, NEXUS ERP, ECONT, AVISSO, TEDEXPERT.

Peste 40 de studenti de la specializarea Contabilitate si Informatica de Gestiune s-au intrecut in obtinerea celor mai bune calificative. Si nu e de mirare, avand in vedere ca au fost recompensati pe masura pentru eforturile depuse de catre companiile participante. Studentii castigatori au primit vouchere valorice, internship-uri in companii de top si alte materiale promotionale.

Premierea studentilor castigatori a avut loc pe data de 17 mai 2017, in cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza, amfiteatrul B1. EXPERT MIND in calitate de partener a oferit premii primilor trei studenti din anul 1 care au obtinut cele mai bune rezultate la concursul “Azi STUDENT, maine EXPERT CONTABIL!”. Premiile oferite au constat in vouchere valorice de 900, 300 si 200 ron, precum si internship-uri de 3 luni in cadrul societatii.

EXPERT MIND se implica activ si sustine noile generatii de economisti prin intermediul programelor de internship in cadrul carora tinerii au ocazia sa isi puna in practica cunostintele dobandite.

Felicitari castigatorilor!!!