La începutul lunii aprilie, am desfășurat o campanie de donare a unor măști de protecție, precum și a unor recipiente cu dezinfectant. Acestea au fost distribuite către Centrul de Servicii Sociale „Sf. Andrei”.

Materialele au fost în număr de: 5000 măști și 100 dezinfectante.

Centrul „Sf. Andrei” este un centru de reabilitare infantilă destinat copiilor cu diferite grade de deficiență fizică și mentală și este responsabil să asigure protecția, creșterea și îngriiirea copilului cu nevoi speciale (preponderent cu dizabilități, încadrat în grad de handicap, cu deficiențe asociate neuro-psiho-motorii, mintale, senzoriale), cu vârste cuprinse între 0-16 ani, separați, temporar sau definitiv, de părinții lor, ca urmare a stabilirii, în condițiile legii, a măsurii plasamentului.

În acest centru, copiii beneficiază de un program intensiv de gimnastică medicală specială, kinetoterapie, terapie ocupațională, tratamente medicale, educație specială, masă, odihnă, recreere, realizate de un personal.

Pentru a percepe total diferit viața, este suficientă o vizită la centru, în cadrul căruia se pot vedea dificultățile prin care trec copiii, dar și provocările cu care se confruntă zilnic membrii personalului.