Violeta Sarghi EXPERT MIND

Violeta Sarghi

Stagiar expert contabil

Aducem plus valoare business-ului tau!

VIOLETA SARGHI

Violeta Sarghi EXPERT MIND
Violeta Sarghi
Stagiar expert contabil
Si-a inceput activitatea in domeniul financiar-contabil in urma cu 5 ani, desi nu si-a imaginat vreodata ca va profesa in acest domeniu.
In 2011, a inceput sa studieze la Facultatea de Economie si Administrare a Afacerilor, Finante - Banci. A continuat studiile postuniversitare la specializarea Banci - Piete Financiare. Dupa aproximativ 4 ani de experienta in domeniul fnanciar-contabil a decis sa se certifice drept expert contabil. Asa se face ca in prezent este stagiar expert contabil la Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania.
Dupa cum se zice „Niciodata sa nu spui niciodata.” Cu o indemanare desavarsita, este pasionata de confectionarea de obiecte hand-made si ne incanta la diverse ocazii cu ornamente proprii. Este fara doar si poate un contabil cu inima de artist. In plus, implicarea ei si dorinta de a-si utiliza timpul de care dispune se reflecta si in activitatea de voluntariat care o face la una dintre cele mai cunoscute asociatii de voluntariat la nivel mondial – Rotaract.

TELEFON:

0374.490.137 - interior 2


EMAIL:

violeta.sarghi@expertmind.ro