Alexandru Lupu

Manager General - Expert Mind București

Aducem plus valoare business-ului tau!

ALEXANDRU LUPU

Alexandru Lupu
Manager General - Expert Mind București
Alexandru Lupu aka Andu este Directorul General al Expert Mind București, care s-a alăturat companiei noastre în 2015, într-o zi de 25, „la un termen declarativ specific domeniului financiar-contabil”, după cum îi place acestuia să spună. De atunci bilanțul nostru arată constructiv și este într-o continuă profitabilitate.
„Compania aceasta reprezintă centrul în care am reușit și am validat continuu putința și abilitățile personale, respectiv mi-am confirmat că pot crește fără limite. Am reușit și reușesc să cresc profesional, să cresc activități, să cresc valori, să cresc echipe așezate pe activități multiple. Nu este un prim angajator, însă este acel colaborator de încredere și mentorat valoros.”, ne transmite Alexandru.

În ceea ce privește profesia sa de Director General, acesta o descrie într-un fel aparte, precum: „un câmp energetic, cu transmisii multiple având greutate pe responsabilitate, adaptare la tendințe fiscale într-un continuu update, dar îndeosebi un câmp cu dozaj majoritar pe anticipare, organizare și echilibru la nivel pe măsură de capitală a țării. ”

În cadrul Expert Mind, Andu a încheiat proiecte frumoase din sfera financiară, însă proiectul său de suflet este legat de formarea echipei din București, în calitate de manager de locație - „echipa este formată prin cunoaștere cu toate izvoarele conducătoare, prin responsabilizare și screening corect. Acest proiect face parte din familia financiară care adună cifre prin oameni – colegi, antreprenori, colaboratori.”
Alex este într-o continuă evoluție atât la muncă, prin interacțiunea cu restul colegilor săi, cât și în timpul său liber din vacanțe. De aceea și el consideră că funcționează asemenea unui „sistem într-un continuu update, iar principiul aplicat cu frecvență zilnică este acela de bună-credință. Mizez foarte mult pe cuvântul omului (profesionist, colaborator, coleg, funcționar public), cât și pe dăruirea acestuia. Astfel, din acestea două pot oricând fructifica, multiplica consecvența, seriozitatea, sistematizarea și loialitatea. În această direcție, în afara programului, îmi doresc același lucru și anume, să îmi canalizez și echilibrez un dozaj asemănător către sfera cunoașterii: să călătoresc, să interacționez cu oamenii, să citesc și chiar să urmăresc seriale.”

TELEFON:

+40.374.43.73.78


EMAIL:

alexandru.lupu@expertmind.ro