Punem lucrurile la locul lor!

SERVICII DE INVETARIERE EXTERNALIZATA

Servicii de inventariere externalizata

Timpul dedicat inventarierii nu reprezinta uneori o resursa de care dispun companiile si poate ingreuna, pana la oprire, activitatea zilnica a unei companii. Procedurile cuprinse in cadrul unui astfel de proces sunt complexe si implica o atentie suplimentara si resurse umane pretioase.
Stiai ca poti externaliza serviciul de inventariere catre EXPERT MIND?

Evaluand piata si nevoile ei, ne diferentiem prin furnizarea de servicii de nisa, realizand proceduri specializate pe specificul activitatii cu respectarea stricta a proceselor si normelor interne.

Inventarierea este un proces generator de probleme in fiecare organizatie din prisma alocarii de personal pentru realizarea acestuia, planificarii si realizarii fara intrerupere a activitatii de baza, precum si din prisma calitatii si relevantei informatiilor furnizate la final.

Apeland la specialistii nostri iti poti desfasura activitatea intr-un ritm normal, canalizandu-ti toata energia si resursele pe activitatile de baza, fara intreruperi.

Toate activitatile cuprinse in procesul de inventariere: procedura de lucru, desfasurarea propriu-zisa a activitatii pe teren si raportarea finala sunt resposabilitatea echipei noastre de specialisti.

Transparenta in procesul de inventariere externalizata si stricta organizare ne defineste in totalitate. In peste 10 ani de experienta, EXPERT MIND s-a intalnit cu suficiente situatii specifice pentru a gasi solutii in orice situatie.

Astfel, procesul de inventariere se incheie cu predarea dosarului de inventare care cuprinde:

  • Rezumatul procesului de inventariere
  • Declaratie de inceput de inventor
  • Minuta activitatii de inventariere
  • Procesul verbal de inventariere a locatiei
  • Anexa la procesul verbal care include detalii referitoare la articolele neconforme, deteriorate sau expirate
  • Declaratie de sfarsit de inventor

Pe langa constatarile faptice, comisia de inventariere realizeaza o apreciere generala a pregatirii gestiunii, a organizarii inventarierii, sesizarii problemelor speciale ce impun o atentie sporita, precum si sugestii de imbunatatire a activitatii companiei pe viitor.