Fiecare business e diferit,
cu nevoi distincte.
Iti oferim consultanta strategica!

CONSULTANTA RESURSE UMANE (HR)

Consultanta Resurse Umane (HR)

Resursele umane dintr-o companie implica procese complexe si o intelegere profunda a activitatii angajatilor. Este important pentru tine si afacerea ta sa intelegi tot ceea ce presupune desfasurarea activitatii si sa lucrezi cu personal calificat sa iti dea cea mai buna consultanta in resurse umane.

Legislatia muncii din Romania sufera modificari frecvente, multe din ele ingreunand considerabil atat activitatea angajatilor care sunt responsabili cu aceasta activitate, cat si procesul de intelegere a cerintelor ce se impun prin noile reglementari.

Pentru asta suntem noi, EXPERT MIND, companie de consultanta in resurse umane, cu peste 10 ani de experienta si nenumarate situatii dificile gestionate cu succes.

Dispunem de o echipa de experti, formati continuu in domeniul administrarii de personal si salarizare.

Prin intermediul serviciului de consultanta in resurse umane (HR) iti vei eficientiza activitatea, economisind bani si timp!

Suntem pregatiti sa iti oferim raspunsuri concrete la cele mai dificile intrebari si solutii si indicatii pentru desfasurarea activitatii de resurse umane intr-un cadru perfect legal:

  • Consultanta in toate problemele de legislatia muncii
  • Consultanta in pastrarea evidentei privind prezenta salariatilor
  • Consultanta in privinta planificarii si evidentei concediilor de odihna
  • Consultanta privind intocmirea Regulamentului Intern
  • Consultanta privind incheierea / modificarea / suspendarea / incetarea contractelor individuale de munca
  • Elaborarea salariatilor si a fiselor de post standard si personalizate
  • Consultanta privind clauzele contractului individual de munca, statul de plata al salariatilor, detasarea salariatilor in strainatate si cercetari disciplinare

Stabileste o programare online cu unul dintre specialistii nostri si, in cadrul sedintei, vei primi raspunsuri specializate, solutii inovative si perfect legale pentru problemele cu care te confrunti.