Gina Macare EXPERT MIND

Gina Macare

Manager General

Aducem plus valoare business-ului tau!

GINA MACARE

Gina Macare EXPERT MIND
Gina Macare
Managerul General
Gina Macare, Managerul General este de 14 ani alături de noi, iar Expert Mind este locul în care și-a început cariera profesională de Expert Contabil și Consultant Fiscal. Încă din primii 3 ani de activitate aceasta și-a dezvoltat mult latura tehnică și socială. În prezent, a ajuns să coordoneze o echipă alcătuită din 120 de specialiști.
„Am crescut și evoluat alături de Expert Mind, iar perseverența, inovația și profesionalismul oamenilor de care sunt înconjurată au făcut ca imposibilul să devină posibil. Activitatea mea de coordonare este una pragmatică, mereu ghidată de obiective operaționale sau de echipă și cu strategii pentru atingerea lor. Partea plăcută este dată de sentimentul împlinirii care oferă o satisfacție enormă. Fiind în zodia balanței îmi place să cred că sunt obiectivă. Mereu îmi propun să auditez contextul la 360 de grade, să analizez riscurile și oportunitățile, să le pot echilibra, astfel încât să pot lua o decizie fundamentată, iar rezultatele să fie cele scontate”, ne mărturisește Gina.
Aceasta spune că se regăsește în fiecare proiect propus sau dezvoltat, însă este de părere că fără o echipă motivată și implicată, acestea nu ar fi avut finalitate.
„Consider că în Expert Mind ai nenumărate oportunități de dezvoltare dacă îți dorești să devii un adevărat specialist, profesionist, coordonator sau manager de proiect. Oportunitățile sunt diverse, important este să îți dorești și tu.”

„Prosperitate și succes în dezvoltare! Dar mai ales mulțumiri pentru încrederea primită atât din partea membrilor fondatori, cât și din partea echipei de management!”, acestea sunt gândurile aniversare ale Ginei pentru 15 ani de Expert Mind.

Îți mulțumim și noi Gina pentru devotamentul și împlinirile aduse companiei noastre în toți cei 14 ani de când ești mentorul nostru.

TELEFON:

+40.374.88.40.31


EMAIL:

gina.macare@expertmind.ro