Aducem plus valoare business-ului tau!

DESPRE NOI

Ce spun clientii nostri

Galerie foto

CENTRUL DE AFACERI EXPERT MIND, nominalizat cu locul I in Topul firmelor de contabilitate din Iasi, ofera servicii complete de contabilitate, resurse umane, consultanta financiar – contabila si servicii de infiintari firme pentru entitati cu diverse forme juridice: persoane fizice autorizate (PFA), societati cu raspundere limitata (SRL si SRL-D), intreprinderi individuale (II), asociatii si fundatii.

Cu o experienta construita temeinic din ianuarie 2007, cu o echipa care se contureaza printr-un numar generos de peste 125 de specialisti in contabilitate, resurse umane, audit si servicii juridice, centrul de afaceri EXPERT MIND aduce plus valoare pe piata nationala datorita consilierii si suportului informational de specialitate acordate partenerilor sai. Astfel, antreprenorii pot lua decizii fundamentale pentru optimizarea, cresterea si dezvoltarea afacerii lor.

De ce facem ceea ce facem?

Scopul nostru este de a sprijini dezvoltarea durabila a mediului de afaceri si a antreprenorilor la nivel national. Membrii echipei noastre sunt experti contabili – membri CECCAR, auditori – membri CAFR, inspectori resurse umane, economisti cu experienta si consilieri juridici – membri CCJ. Ne definim prin oameni dedicati si profesionisti, cu inalta experienta in domeniul in care activeaza.

Preocupati in permanenta de dezvoltarea profesionala, expertii nostri ofera colaboratorilor solutii inovative in stransa corelatie cu cerintele actuale ale pietei.

De ce sa lucrezi cu noi?

Pentru ca te bucuri de avantajele de a lucra cu o firma specializata de contabilitate. Iar pe langa aceasta, te bucuri de avantajele care ne disting de celelalte firme cu acelasi specific: detinem departamente specializate in domenii conexe precum resurse umane si salarizare, consultanta si expertiza fiscala, audit si juridic. Construim impreuna planul tau de business prin dezvoltarea unor pachete specializate pe activitatea ta.

Indiferent de nivelul de dezvoltare al companiei sau industria in care activezi, alocam timpul necesar pentru a intelege mecanismele antreprenoriatului si ne vom adapta punctual la planul de actiune.

Cele mai bune 10 motive sa lucrezi cu noi!

Ai nevoie de motive bine fundamentate atunci cand incepi o colaborare, dar cand de aceasta colaborare depinde sanatatea afacerii tale, ai nevoie de cele mai bune motive. Noi iti dam 10. Cele mai bune 10 motive sa lucrezi cu centrul de afaceri EXPERT MIND:

Eficientizam timpul pentru managementul activitatilor de baza.

Minimizam riscurile in cazul unor controale fiscale.

Suntem informati privind noutatile si reglementarile legislatiei.

Pentru fiecare domeniu de activitate avem specialisti informati si dedicati.

Intelegem birocratia si iti dedicam timp, pentru ca tu sa poti manageria eficient afacerea.

Alocam la sediul tau specialisti contabili si colaboram astfel in timp real.

Oferim servicii personalizate, complete si complexe. Optimizam costurile si avem pentru tine solutii inovative.

Oferim servicii externalizate la sediul tau si putem emite planuri de reorganizare a departamentului contabil.

Avem solutii pentru eficientizarea departamentelor de contabilitate.

Utilizam programe precum WinMentor, Nexus, SmartBill, Neosys si Saga.

Principalele servicii

Contabilitate EXPERT MIND

SERVICII DE CONTABILITATE

O imagine clara asupra situatiei contabile iti ofera confort si oportunitati de investitii sigure.

Indiferent de momentul in care se afla compania ta, domeniul de activitate, numarul de angajati sau experienta, suntem echipa de care ai nevoie, pentru ca la asta excelam, temeinic din ianuarie 2007.

Resurse Umane EXPERT MIND

GESTIUNE PERSONAL SI SALARIZARE

Personalul, intr-o companie, implica procese complexe. Externalizarea este solutia! Externalizarea acestor servicii te ajuta sa economisesti bani, sa te poti concentra mai bine pe dezvoltarea afacerii si a capitalului uman, sa ai o evidenta corecta si la timp a situatiei angajatilor.

Consultanta EXPERT MIND

SERVICII CONSULTANTA

Este important sa intelegi ce faci bine si cum iti poti creste afacerea in siguranta. Consultanta fiscala, juridica si de HR presupune intelegerea excelenta a cadrului legislativ si indrumarea clientilor spre dezvoltarea afacerii si a viitoarelor investitii.

Servicii juridice EXPERT MIND

SERVICII JURIDICE

Economisesti timp, bani si energie! Un specialist la dispozitie ta, chiar de la inceput! Toate serviciile pentru compania ta, de la infiintare, modificare, consultanta si radiere sunt intr-un singur loc, in pachete special gandite si optimizate.

Certificarile

LOCUL 1

in IASI

LOCUL 1

in zona MOLDOVEI

480+

Controale finalizate cu succes

 

1523+

Clienti multumiti
din 25 ianuarie 2007

120+

Profesionisti, specializati in domeniu

 

631+

Domenii de activitate gestionate