Aducem plus valoare business-ului tau!

DESPRE NOI

Ce spun clientii nostri

Galerie foto

Grupul EXPERT MIND, nominalizat cu locul I in Topul firmelor de contabilitate din Iasi, ofera servicii complete de contabilitate, resurse umane, consultanta financiar – contabila si servicii de infiintari firme pentru entitati cu diverse forme juridice: persoane fizice autorizate (PFA), societati cu raspundere limitata (SRL si SRL-D), intreprinderi individuale (II), asociatii si fundatii.

Cu peste 11 ani de experienta si 80 de experti in contabilitate, resurse umane, audit si servicii juridice, compania EXPERT MIND aduce plus valoare pe piata ieseana datorita consilierii si suportului informational de specialitate acordat partenerilor sai. Astfel, antreprenorii pot lua decizii fundamentate pentru optimizarea, cresterea si dezvoltarea afacerii lor.

De ce facem ceea ce facem?

Scopul nostru este de a sprijini dezvoltarea durabila a mediului de afaceri si a antreprenorilor ieseni. Membrii echipei noastre sunt experti contabili, membri ai CECCAR, auditori, membrii ai CAFR, inspectori resurse umane si economisti cu experienta. Dispunem de oameni dedicati si profesionisti pe specificul activitatii lor, cu inalta experienta in mediul in care activeaza.

Preocupati in permanenta de dezvoltarea profesionala, specialistii nostri ofera clientilor solutii inovative in stransa corelatie cu cerintele actuale ale pietei.

De ce sa lucrezi cu noi?

Pentru ca te bucuri de avantajele de a lucra cu o firma specializata de contabilitate. Si pe langa asta, te bucuri de avantajele care ne disting de celelalte firme de contabilitate: o gama de servicii premium  de contabilitate orientate catre solutii financiare la problemele clientilor nostri, pachete personalizate de servicii pentru fiecare client, care vor satisface toate nevoile contabile ale afacerii.

Indiferent de marimea companiei sau industria in care activeaza, alocam timpul necesar pentru a intelege mecanismele si ne adaptam firesc stilului de lucru al clientului.

Cele mai bune 10 motive sa lucrezi cu noi!

Ai nevoie de motive atunci cand incepi o colaborare, dar cind de aceasta colaborare depinde succesul afacerii tale, ai nevoie de cele mai bune motive. Noi iti dam 10. Cele mai bune 10 motive sa lucrezi cu EXPERT MIND!

Eficientizam timpul pentru managementul activitatilor de baza.

Minimizam riscurile in cazul unor controale fiscale.

Suntem informati privind noutatile si reglementarile legislatiei.

Pentru fiecare domeniu de activitate avem specialisti consultanti dedicati si informati.

Intelegem birocratia si te ferim de ea, pentru ca tu sa poti sa iti conduci afacerea.

Plasam la sediul tau specialisti contabili si colaboraram astfel in timp real.

Oferim servicii personalizate, complete si complexe. Optimizam costurile si avem pentru tine solutii inovative.

Oferim servicii externalizate, la sediul tau si putem reorganiza departamentele contabile.

Avem solutii pentru eficientizarea departamentelor de contabilitate.

Utilizam programe precum WinMentor, Pioneer si Saga.

Principalele servicii

Contabilitate EXPERT MIND

SERVICII DE CONTABILITATE

O imagine clara asupra situatiei contabile iti ofera confort si oportunitati de investitii sigure.

Indiferent de momentul in care se afla compania ta, domeniul de activitate, numarul de angajati sau varsta, suntem echipa de care ai nevoie, pentru ca la asta excelam, de peste 10 ani.

Resurse Umane EXPERT MIND

GESTIUNE PERSONAL SI SALARIZARE

Personalul, intr-o companie, implica procese complexe. Externalizarea este solutia! Externalizarea acestor servicii te ajuta sa economisesti bani, sa te poti concentra mai bine pe dezvoltarea afacerii si a capitalului uman, sa ai o evidenta corecta si la timp a situatiei angajatilor.

Consultanta EXPERT MIND

SERVICII CONSULTANTA

Este important sa intelegi ce faci bine si cum iti poti creste afacerea in siguranta. Consultanta fiscala, juridica si de HR presupune intelegerea excelenta a cadrului legislativ si indrumarea clientilor spre dezvoltarea afacerii si a viitoarelor investitii.

Servicii juridice EXPERT MIND

SERVICII JURIDICE

Economisesti timp, bani si energie! Un specialist la dispozitie ta, chiar de la inceput! Toate serviciile pentru compania ta, de la infiintare, modificare, consultanta si radiere sunt intr-un singur loc, in pachete special gandite si optimizate.

Certificarile

LOCUL 1

in topul celor mai bune firme de contabilitate
din Iasi

11 ANI+

Experienta

250+

Controale finalizate cu succes

 

1000+

Clienti multumiti

 

60+

Profesionisti, specializati in domeniu

 

150+

Domenii de activitate gestionate