Fiecare business e diferit,
cu nevoi distincte.
Iti oferim consultanta strategica!

CONSULTANTA FISCALA

Consultanta fiscala si financiar contabila

Este important pentru tine, ca antreprenor si administrator de afacere, sa intelegi ce faci bine si cum iti poti creste afacerea in siguranta. Activitatea EXPERT MIND de consultanta fiscala si financiar contabila presupune intelegerea excelenta a cadrului legislativ si indrumarea clientilor spre dezvoltarea afacerii si a viitoarelor investitii.

Pasesti cu incredere in bussines-ul tau cand ai o echipa de profesionisti care te ghideaza in activitatea manageriala pe care o desfasori! In domeniul financiar-contabil reglementarile si noutatile legislative presupun intelegerea, urmarirea si aplicarea acestora pe specificul bussines-ului intr-un timp limitat. Aici intervine echipa de consultanta specializata EXPERT MIND!

Comunicam folosind un limbaj simplist si clar, suntem mereu disponibili si  te ajutam in gestionarea cu succes a afacerii, solutionand fiecare intrebare.

PERSONALIZARE

EXPERT MIND te sustine si te asista activ la dezvoltarea afacerii tale prin oferirea de consultanta financiar-contabila prin abonament sau pe sedinta.

Aceasta forma de accesare a serviciilor noastre este optimizata pentru ca tu sa primesti exact ce ai nevoie.

FLEXIBILITATE

Solutiile EXPERT MIND sunt proiectate in asa fel incat sa iti oferim flexibilitate in a alege serviciul care serveste cel mai bine nevoilor afacerii tale. In functiile de specificitatea nevoilor, desemnam o persoana sau o echipa, pentru cele mai bune rezultate.

ASISTENTA PE PARCURSUL CONTROALELOR FISCALE

 • Suport si asistenta pe perioada controalelor si inspectiilor fiscale
 • Informare privind impozite si taxe locale: reguli generale, calculul impozitelor, termene de plata, declaratii, impozitul pe cladiri si teren, taxa asupra mijloacelor de transport, alte impozite si taxe locale.

OPTIMIZARE FISCALA

Vei primi toate serviciile de mai jos, pentru a intelege mai bine cadrul legislativ si pentru a depasi cu succes eventualele dificultati:

 • Consultanta privind legislatia financiar contabila si fiscala
 • Informari periodice cu privire la modificarile legislative
 • Optimizarea impozitelor si taxelor de plata la bugetele locale si centrale
 • Consultanta financiara si fiscala cu privire la luarea unor decizii manageriale sau de executie
 • Consultanta si asistenta manageriala privind organizarea departamentului financiar contabil
 • Asistenta in problemele contabile, fiscale si sociale, actualizate in permanenta in functie de modificarile legale aparute
 • Consultanta si indrumare pentru intocmirea manualului de proceduri contabile specific fiecarei entitati
 • Consultanta pentru intocmirea documentatiei pentru obtinerea de credite si leasing-uri
 • Servicii de intocmire si depunere a Declaratiei unice

Identificarea riscurilor si oportunitatilor de natura fiscala – avantaje si dezavantaje in a fi sau nu fi platitor de TVA / rambursare TVA / impozit pe profit / impozit pe venit – solutii.

Contacteaza-ne online pentru servicii complete de consultanta financiara, manageriala si juridica ca sa te indrumam in fundamentarea investitiilor viitoare si a planurilor de dezvoltare intr-un cadru perfect legal, precum si in depasirea dificultatilor uzuale.