Fiecare business e diferit,
cu nevoi distincte.
Iti oferim consultanta strategica!

CONSULTANTA RESURSE UMANE (HR)

Servicii de consultanță în Resurse Umane (HR)

Resursele umane dintr-o companie implică procese complexe și o înțelegere profundă a activității angajaților. Este important pentru tine și afacerea ta să înțelegi tot ceea ce presupune desfășurarea activității și să lucrezi cu personal calificat, care să îți ofere cea mai bună consultanță  în ceea ce privește serviciile de resurse umane (HR consultancy & Payroll).

Legislația muncii din România suferă modificări frecvente, iar multe dintre ele tind să îngreuneze considerabil atât activitatea angajaților care sunt responsabili cu această activitate, cât și procesul de înțelegere a cerințelor ce se impun prin noile reglementări.

Pentru asta suntem noi, Centrul de Afaceri Expert Mind, companie ce oferă consultanță în resurse umane (HR outsourcing), cu peste 15 ani de experiență și nenumărate situații dificile gestionate cu succes.

Avem  o echipă de experți, care se dezvoltă și sunt la curent continuu cu informațiile actualizate din domeniul administrării de personal și salarizării (Human resources services & payroll).

Prin intermediul serviciului de consultanță în resurse umane (HR consultancy) îți vei eficientiza activitatea și dezvolta afacerea, economisind bani și timp!

Suntem pregătiți să îți oferim răspunsuri concrete la cele mai dificile întrebări și soluții și indicații pentru desfășurarea activității de resurse umane într-un cadru perfect legal:

  • Consultanță în toate problemele de legislația muncii
  • Consultanță în păstrarea evidenței privind prezența salariaților
  • Consultanță în privința planificării și evidenței concediilor de odihnă
  • Consultanță privind întocmirea Regulamentului Intern
  • Consultanță privind încheierea / modificarea / suspendarea / încetarea contractelor individuale de muncă
  • Elaborarea salariaților și a fișelor de post standard și personalizate
  • Consultanță privind clauzele contractului individual de muncă, statul de plată al salariaților, detașarea salariaților în străinătate și cercetări disciplinare.

Stabilește o programare online cu unul dintre specialiștii noștri, iar în cadrul ședinței, vei primi răspunsuri specializate, soluții inovative și perfect legale pentru problemele cu care te confrunți.