Loredana Carp – Ursache

Manager Departament Resurse Umane

Aducem plus valoare business-ului tau!

LOREDANA CARP - URSACHE

Loredana Carp – Ursache
Manager Departament Resurse Umane
„Expert Mind pentru mine este locul în care m-am redescoperit, locul în care am crescut și m-am dezvoltat profesional, locul în care am investit și am cules roade, este locul în care necontenit cunosc oameni noi, echipa cu care lucrez nu încetează să mă surprindă și să mă susțină în activitățile și proiectele dezvoltate și căreia îi mulțumesc că a fost și este alături de mine. Expert Mind înseamnă provocare și evoluție, înseamnă lucru bine făcut și responsabilitate, înseamnă idei strălucite și îndrumări calde.”, acestea sunt gândurile unui om al oamenilor, ale Loredanei Carp-Ursache, Managerul Departamentului nostru de Resurse Umane.
Asemenea colegei noastre Ina Bulimar din departamentul juridic, Loredana și-a început colaborarea cu Expert Mind pe 1 aprilie, de „Ziua Păcălelilor” în anul 2013, și ne mărturisește că traseul ei profesional în cadrul companiei este unul care nu lasă loc monotoniei: „Am început activitatea ca profesionist în domeniul financiar-contabil, în 2015 am îmbrățișat 100% activitatea specifică departamentului de resurse umane, treptat preluând și atribuții de coordonare. Îmi plac provocările, iar acestea nu se lasă așteptate în Expert Mind și cred că asta face că totul să fie special.”

Dacă ar fi să caracterizeze profesia sa printr-un singur cuvânt, acela ar fi „omul”. „Omul care sfințește locul: oameni deosebiți ce alcătuiesc echipa cu care lucrez zilnic, oameni pentru care ducem multe acțiuni în spate pentru că la rândul lor lucrează cu alți oameni. Așadar, oameni care țin pasul cu noutățile legislative, care lucrează în aplicații și softuri diverse pentru ca lucrurile să se întâmple cât mai rapid, oameni care se pregătesc prin tot ceea ce fac să fie mai buni.”

Aceasta afirmă că obiectivitatea este principiul de la care încearcă să nu facă rabat niciodată pentru că „în lucrul cu echipe, cu oameni, e foarte important să fii imparțial, să analizezi din mai multe unghiuri o situație înainte să iei o decizie. Mai mult decât atât, confidențialitatea informațiilor este esențială. Fără cele două consider că poți foarte ușor să dezamăgești.”

Loredana ne transmite că este o adevărată satisfacție profesională pentru ea să lucreze pentru societatea Expert Mind și să facă lucruri pentru colegii săi, totuși aceasta are o o plăcere deosebită să implementeze proiecte și să lucreze cu departamentul propriu, cel de Resurse Umane: „sunt foarte mândră de acesta și apreciez eforturile și dedicarea fiecărei persoane, iar când privesc la rezultatele obținute nu pot decât să fiu extrem de fericită că am fost alături de echipă și echipa alături de mine.”
În final,colega noastră ne transmite „La mulți ani, Expert Mind și întregii echipe! Cel puțin încă 15 ani de acum încolo să fie încununat de succese numele tău, echipa și rezultatele să prospere, colaboratorii și partenerii să ni se alăture, să devenim mai buni și mai puternici. Te așteptăm și pe tine în echipa noastră!”

Îți mulțumim Loredana pentru devotamentul, încrederea, perseverența și colaborarea ta, principii de care dai dovadă încă din 2013, de când ai intrat în familia noastră.

TELEFON:

0374.884.020


EMAIL:

hr.is@expertmind.ro