Petronela Ciobanu

Petronela Ciobanu

Manager Departament de Contractare

Aducem plus valoare business-ului tau!

PETRONELA CIOBANU

Petronela Ciobanu
Petronela Ciobanu
Manager Departament de Contractare
Poate pentru unii Expert Mind este o firmă de contabilitate, dar pentru Petronela Ciobanu, Managerul Departamentului de Contractare, este mult mai mult decât atât: „Expert Mind este despre Oameni și Cifre, despre credința că dacă îți dorești ceva, poți reuși cu perseverență și implicare. Pentru mine Expert Mind este locul plin de oportunități de dezvoltare, locul în care m-am dezvoltat multidisciplinar și locul în care am avut oportunitatea să pun o piatră de temelie și astfel să creștem împreună echipa la 120 de membri. În Expert Mind se investește în oameni, în servicii, în instrumente, iar inovația & evoluția sunt crezuri de zi cu zi!”
Petronela s-a alăturat echipei noastre în urmă cu mai bine de 10 ani, iar anul acesta, pe 11 iunie se fac 11 ani de când ne este alături. Aceasta ne mărturisește că s-a întâlnit cu domeniul contabilității încă de pe băncile liceului, iar mai târziu în facultate a descoperit marketingul, arii opuse, dar care se îmbină destul de bine și care au ajutat-o în misiunea, pe care o are astăzi în cadrul departamentul de Contractare. „Dobândind bazele contabilității încă din liceu, aprofundând fascinantul domeniu al marketingului în facultate, descoperind domeniul juridic în cadrul Expert Mind și culminând cu profesia de consultant fiscal, consider că rolul meu este în primul rând să găsesc piesele de puzzle potrivite pentru momentul și proiectul potrivit și să găsesc soluții pentru oamenii ce mă înconjoară, fie că discutăm despre echipă sau colaboratori.”

Principiile profesionale de bază fără de care nu și-ar putea îndeplini rolul pe care-l are astăzi în compania noastră sunt: o imagine de ansamblu, o bună planificare a resurselor, 110%implicare, responsabilitate, asumare și obiectivitate. Acestea sunt elementele după care se ghidează zilnic și își desfășoară activitatea cu succes.

Petronela ne destăinuie că Expert Mind a reușit să o facă să iasă din zona sa de confort de nenumărate ori: „am avut oportunitatea să pun bazele a două departamente și să cresc departamentul de Contractare. Totodată colaborez în permanență în dezvoltarea proiectelor derulate în cadrul firmei.”
„La mulți ani Expert Mind, cel temerar peste măsură! Credința că se poate mereu mai bine, să te ducă pe culmi și mai înalte! Mulțumiri și prețuire fondatorilor! Mulțumesc echipei pentru implicare și devotament și colaboratorilor pentru fidelitatea lor!”

Draga noastră, noi îți mulțumim pentru toată încrederea pe care ne-ai acordat-o de aproape 11 ani de când te avem alături, dar mai ales pentru curajul, devotamentul, respectul și profesionalismul tău față de comunitatea Expert Mind.

TELEFON:

+40.374.88.40.40


EMAIL:

contractare.is@expertmind.ro