Irina Simionescu

Coordonator Departament Juridic

Aducem plus valoare business-ului tau!

IRINA SIOMIONESCU

Irina Simionescu
Coordonator Departament Juridic
Irina Simionescu, coordonatorul Departamentului Juridic a făcut primii pași în compania noastră în 2015, iar de 6 ani continuă să investească și să crească în domeniul juridic, alături de noi.
Afirmă că pentru ea Expert Mind este mai mult decât un angajator: „pentru mine reprezintă sursa ascultării și a inovației: a instinctului, a timpului și a oamenilor. Este ca un teritoriu în care, cu voință și dăruire, poți descoperi că nu există limite de a te dezvolta. Zilnic descopăr, învăț și mă dezvolt ca și profesionist. Profesia de jurist o pot defini ca pe o coloană vertebrală. Trebuie să tinzi către perfecțiunea în organizare, sistematizare și legalitate. Fără un trup sănătos, care în cazul nostru sunt valorile companiei, nu poți evolua. Astfel, pot cunoaște că Expert Mind își merită oamenii, pentru că s-a investit enorm în ei prin încredere, știință și motivare.”

Irina ne mărturisește că este adepta provocărilor, motiv pentru care principiile profesionale care o însoțesc pretutindeni sunt: loialitatea, dăruirea și consecvența, cu mențiunea că atunci când dispui de anticipare în cadrul acțiunilor, la fiecare final de zi, aceasta poate fi de acord cu realizările obținute.

Este o persoană organizată și calculată, de aceea ne și afirmă că „sistematizarea proiectelor mă pot cuprinde într-o definiție complexă. Rezonez cu organizarea sistematică și pot reda astfel claritate asupra oricărui proces și proiect din cadrul departamentului.”
Cu ocazia aniversării de 15 ani, colega noastră ne transmite „aprecieri și în aceeași măsură mulțumiri pentru transferul de încredere, investirea și empatia asupra colaboratorilor atât din punct de vedere profesional, cât și uman! Realizări și reușite durabile Expert Mind!”

Îți mulțumim Irina pentru cei 6 ani de când ești unul dintre pilonii Departamentului Juridic, care și-a pus amprenta în compania noastră.

TELEFON:

0374.884.020


EMAIL:

juridic@expertmind.ro