O colaborare buna incepe
cu o conversatie buna.
Hai sa lucram impreuna!

TERMENI SI CONDITII

Termeni si conditii

INFORMATII PREALABILE

Prezentul document intitulat „Termeni si Condiții” constituie acordul legal dintre dumneavoastră în calitate de Client, Utilizator si/sau Vizitator şi EXPERT-MIND S.R.L, în calitate de prestator/vânzător.

Acest document vizează vizitarea si/sau utilizarea site-ului www.expertmind.ro, comanda de servicii, accesarea şi folosirea facilităţilor Site-ului etc. Pentru utilizarea conformă a Site-ului, vă recomandăm să citiţi în prealabil aceşti “Termeni şi Condiţii”.

Accesarea, vizitarea si utilizarea Site-ului, precum şi plasarea unei Comenzi pe acesta înseamnă acceptarea în totalitate şi necondiţionată a acestor „Termeni şi Condiţii” redactati expres si exclusiv in pagina web: www.expertmind.ro, precum si consultarea si acceptarea Conditiilor de utilizare prevazute in  Politica de Confidentialitate a Datelor si Politica privind Cookie-urile.

EXPERT-MIND S.R.L., isi rezerva dreptul de a efectua modificari ale acestor „Termeni si Conditii”, precum si orice modificari site-ului www.expertmind.ro fara o notificare prealabila.  Accesand pagina „Termeni si Conditii”, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi, aceasta pagina putand fi consultata in orice moment.

Modificarile si informatiile privind valabilitatea acestora vor fi postate pe acest site, in vederea informarii celor interesați/vizati. Utilizatorii, Vizitatorii și/sau Clientii trebuie să se raporteze la regulile, drepturile, obligatiile, procedurile și conditiile prevăzute in „Termeni şi Conditii” in formatul valabil la data interactionării cu Site-ul, fara a exista o obligatie a EXPERT-MIND S.R.L. de a aduce la cunostinta acestora, in vreun alt mod, despre actualizări si/sau modificari.

 

OPERATORUL ONLINE

Site-ul www.expertmind.ro este un serviciu online, fiind detinut si administrat de catre EXPERT-MIND S.R.L., cu sediul social in Mun. Iasi, Sos. Nicolina, Nr. 10, Jud. Iasi, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J22/255/2007, CUI RO 20767815, avand contul nr. IBAN: RO02INGB0000999905165931 deschis la ING Bank.

 

PREZENTAREA SERVICIILOR

EXPERT-MIND S.R.L., isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra datelor tehnice prezente pe site-ul www.expertmind.ro, fara o instiintare prealabila. Descrierile serviciilor prezentate pe site au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala.

Serviciile prezentate se individualizeaza în functie de solicitarea clientului si de specificul societatii acestuia, caz in care acestea vor fi diferite de la client la client, gradul de implicare si profesionalism fiind la acelasi standard ridicat.

Site-ul www.expertmind.ro foloseste descrieri sugestive pentru serviciile sale si garanteaza acuratetea informatiilor si implicit a acelor informatii oferite de către specialistii nostri, prin intermediul chat-ului ce poate fi accesat in partea de jos a paginii.

Odata cu plasarea unei comenzi pe site-ul www.expertmind.ro, clientul este de acord cu modalitatea de comunicare utilizata de societatea EXPERT-MIND, respectiv prin telefon, whatsapp, viber sau e-mail.

Ofertele si preturile furnizate de către consultantii nostri sau indicate prin transmiterea unui newsletter sunt valabile pentru perioade limitate de timp, respectiv pe durata unor campanii aniversare. Preturile pot varia in functie de politica comerciala a EXPERT-MIND S.R.L.

Serviciile contractate vor fi efectuate in conformitate cu prevederile contractului incheiat intre parti ca urmare a plasarii unei comenzi, respectiv acceptarii comenzii de catre EXPERT-MIND S.R.L.

EXPERT-MIND S.R.L., isi rezerva dreptul de a modifica tarifele serviciilor care sunt prevazute pentru un termen limitat, daca acestea nu sunt acceptate in interiorul termenului indicat.

Clientul confirmă că serviciile solicitate Vanzatorului, inclusiv rezultatul livrabil al acestora, astfel cum acestea sunt menționate în contract, corespunde cerințelor și nevoilor sale.

Pentru evitarea oricărui dubiu, Vanzatorul, personal sau prin intermediul Subcontractantului sau, va presta serviciile solicitate de Client din cele oferite pe site, cum ar fi de exemplu, dar fara a ne limita la acestea: servicii de contabilitate, servicii juridice, servicii de resurse umane, servicii de audit, servicii de evaluare etc.

 

CONTINUTUL SITE-ULUI

Site-ul www.expertmind.ro contine informatii privind serviciile societatii EXPERT-MIND.

Acest site si informatia continuta va sunt prezentate fara niciun fel de garantie, exprimata sau implicita.

Hiperlink-uri

Site-ul www.expertmind.ro poate contine hiperlink-uri catre alte site-uri pe deplin independente de acesta. www.expertmind.ro nu isi asuma niciun fel de responsabilitati si nu ofera niciun fel de garantii privind integritatea, acuratetea sau autenticitatea datelor continute in aceste link-uri hipertext sau in alte site-uri, iar accesarea oricarui alt site din site-ul www.expertmind.ro se face pe propria dvs. raspundere.

Testimoniale primite

Facand orice declaratie pe acest site, sunteti de acord ca EXPERT-MIND S.R.L. sa pastreze, la dispozitia sa, dreptul de a modifica, publica liber sau de a nu publica testimonialele primite pe site.

 

PUBLICITATEA

Site-ul www.expertmind.ro poate afisa in paginile sale reclame la produsele din oferta sa, precum si la produse ori servicii apartinand colaboratorilor sai. Prin utilizarea www.expertmind.ro si prin acceptarea “Termenilor si conditiilor” de utilizare ale acestuia, precum si prin acceptarea Politicii de Confidentialitate a Datelor si Politicii privind Cookie-urile, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

Clientul isi poate modifica optiunea cu privire la acordul emis catre Vanzator in orice moment, insa renuntarea la primirea newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul Document.

 

GARANTII SI LIMITARI

Site-ul www.expertmind.ro nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, in ceea ce priveste acest site. Tot ceea ce tine de acest site este oferit ca atare, atat timp cat este disponibil, si fara o alta garantie.

EXPERT-MIND S.R.L., nu isi asuma nicio responsabilitate in cazul in care www.expertmind.ro nu poate fi accesat de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale. Pentru eventualele erori in folosire aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc., facute de societatea de hosting, ne cerem scuze, dar intreaga responsabilitate ii revine gazdei.

EXPERT-MIND S.R.L., isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta acest site fara o notificare prealabila a utilizatorilor. EXPERT-MIND S.R.L., nu face nicio referire pe acest site la compatibilitatea dintre dispozitivul utilizatorilor si acest site. Acest site va fi accesat din vointa utilizatorilor, iar acestia isi vor asuma in mod irevocabil si neconditionat responsabilitatea pentru accesarea acestui site.

 

RASPUNDEREA

EXPERT-MIND S.R.L., se obliga sa faca toate demersurile in vederea comunicarii de informatii corecte, complete si actualizate referitor la produsele afisate pe site.

EXPERT-MIND S.R.L., nu poate garanta ca site-ul www.expertmind.ro, serverele pe care este gazduit sau e-mailurile trimise nu contin erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari inerenti in conditiile operarii in mediu virtual.

EXPERT-MIND S.R.L., isi declina raspunderea pentru omisiunile sau inadvertentele care pot interveni in redactarea sau prezentarea informatiilor de pe site, inclusiv cele care provin din operatiuni care din considerente tehnice nu se pot actualiza in timp real.

Destinatarul comerciant actioneaza pe riscul propriu, daca a stiut sau ar fi trebuit sa stie, in concordanta cu practicile comerciale curente sau ca urmare a folosirii procedurilor convenite expres cu emitentul, ca informatia continuta intr-un mesaj electronic a fost alterata in timpul transmiterii sau prelucrarii sale.

EXPERT-MIND S.R.L., nu este responsabila pentru nicio pierdere in situatia in care aceasta este cauzata de nerespectarea prezentilor „Termeni si Conditii”, ale contractului si/sau ale celorlalte instructiuni mentionate pe site.

EXPERT-MIND S.R.L., nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului, pentru daune de orice fel pe care clientul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre vanzator a oricareia din obligatiile sale si pentru daune care rezulta din utilizarea serviciilor afisate pe site, decat in limitele prevazute in contractul incheiat intre parti.

 

Raspundere limitata

EXPERT-MIND S.R.L., nu isi asuma niciun fel de responsabilitati pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, speciale sau provenite ca urmare a unei consecinte legate in orice fel de accesul dvs. la site-ul www.expertmind.ro, incluzand, fara a se limita la: orice pierdere sau paguba cauzata de virusi ce va pot afecta calculatorul sau datorita increderii dvs. in informatia provenita prin intermediul site-ului www.expertmind.ro.

 

CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea Clientului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Client pentru toate obligatiile contractuale.

 

DREPTURI DE AUTOR ȘI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Având în vedere că orice conţinut aflat pe site este protejat de drepturi de autor şi alte drepturi de proprietate, orice utilizare neautorizată a oricăror materiale/date cu caracter personal/informaţii de orice natura aflate pe site poate încălca dreptul de autor, marca comercială, legislaţia privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal sau alte legi.

În cazul în care un utilizator descarcă materiale aflate pe site pentru uzul său personal sau în scopul unei utilizări necomerciale, utilizatorul trebuie să păstreze toate înştiinţările referitoare la dreptul de autor, marca comercială şi alte texte similare aflate pe materialele originale sau orice copii ale acestor materiale. Materialele aflate pe site nu pot fi modificate, reproduse, afişate în mod public, distribuite sau folosite în scopuri publice sau comerciale fără permisiunea scrisă explicită din partea autorului textului sau materialului (inclusiv link-uri către website-uri externe).

EXPERT-MIND S.R.L., accepta natura Internetului ca fiind un mediu in care informatia este distribuita, si prin urmare permite persoanelor individuale sa reproduca imagini de pe site-ul www.expertmind.ro pe paginile personale sau pe paginile de internet cu conditia sa solicite acest lucru administratorului site-ului www.expertmind.ro la adresa office@expertmind.ro.

Dacă orice documente sau informații sunt transmise de Client către Vanzator, Clientul se va asigura că documentele sau informațiile transmise nu încalcă drepturi de proprietate intelectuală sau orice alt drept al unei terțe persoane. În acest sens, Clientul se obligă să despăgubească Vanzatorul pentru orice pretenții pe care o terță persoană le ridică împotriva sa.

 

RECENZII, COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE TIPURI DE CONTINUT

Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; pot trimite sugestii, idei, pot pune intrebari, pot propune articole sau alte tipuri de materiale, atat timp cat continutul acestora:

– nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale;

– nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaj colective sau alte forme de „spam”.

– sa faca referiri la caracteristici si/sau modul de utilizare al unui serviciu, doar daca a avut calitatea de client/prospect si/sau a avut contact direct cu EXPERT-MIND S.R.L.

– sa nu inscrie informatii si/sau detalii despre URL-uri (legaturi) din alte site-uri comerciale ce desfasoara aceeasi activitate comerciala ca EXPERT-MIND S.R.L.;

– sa nu incerce fraudarea serviciilor puse la dispozitie de EXPERT-MIND S.R.L. prin publicarea in sectiunea  recenzii, comentarii, care sa contina materiale de natura publicitara;

– sa nu utilizeze recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut ca mijloc de comunicare cu Vanzatorul, in acest sens se vor folosi datele de contact ale Vanzatorului inscrise pe Site.

Pe langa o evaluarea realista, in momentul inscrierii unei recenzii, Utilizatorul/Clientul va adauga si un Rating relevant pentru serviciul aferent. Recenziile, impreuna cu Rating-urile corespunzatoare lor, vor influenta Rating-ul general al produsului sau serviciului. Astfel, o recenzie insotita de un Rating mare duce la o crestere a Rating-ului general, iar o recenzie insotita de un Rating mic duce la o scadere a Rating-ului general.

In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. Clientul trebuie sa se asigure ca informatiile publicate sunt realiste, corecte, neinselatoare si in conformitate cu legile aplicabile, respectand astfel inclusiv drepturile altor parti, drepturile de autor, de marca comerciala, de licenta sau alte drepturi de proprietate, publicitate sau intimitate.

EXPERT-MIND S.R.L. isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori care nu sunt in concordanta cu acesti  „Termeni si Conditii”.

In cazul in care Vanzatorul constata incalcarea „Termenilor si Conditiilor”, acesta isi rezerva dreptul de a suspenda posibilitatea de a scrie recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut ale utilizatorilor/clientilor respectivi.

EXPERT-MIND S.R.L. are dreptul, dar nu obligatia de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare in masa, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.expertmind.ro, cedati dreptul EXPERT-MIND S.R.L. de a folosi numele dvs. in relatie cu materialele postate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati, ca materialele postate nu violeaza niciuna dintre conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor, ale www.expertmind.ro.

EXPERT-MIND S.R.L., nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru niciunul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe site. Societatea EXPERT-MIND are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.

 

FORTA MAJORA SI CAZUL FORTUIT

Niciuna dintre parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

 

Cazul fortuit este un eveniment care nu poate fi prevăzut şi nici împiedicat de către cel care ar fi fost chemat să răspundă dacă evenimentul nu s-ar fi produs.

EXPERT-MIND S.R.L., afiliatii sau/si in general subcontractantii serviciilor oferite de EXPERT-MIND S.R.L. nu pot fi facuti responsabili pentru nicio intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa vanzatorului. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la www.expertmind.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele www.expertmind.ro, erorile de operare etc.

 

DIVERSE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula, nevalida sau ineficace, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Fiind de acord cu acesti „Termeni si Conditii” clientul isi isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din vizitarea www.expertmind.ro.

 

LITIGII

Prin vizualizarea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane vor guverna „Termenii si Conditiile” de mai sus si orice disputa care ar putea sa apara intre client/utilizator/vizitator si EXPERT-MIND S.R.L.

In cazul unor eventuale conflicte intre EXPERT-MIND S.R.L. si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila.

Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, in minimum 30 de zile lucratoare, conflictul va fi dedus spre solutionare instantelor competente in conformitate cu legislatia in vigoare.

 

Această secțiune intitulată „Termeni si Conditii” a fost actualizata la data de 13.03.2024.