Ina Bulimar

Manager Juridic

Aducem plus valoare business-ului tau!

INA BULIMAR

Ina Bulimar
Manager Juridic
Povestea Expert Mind a Inei Bulimar, Managerul Juridic, a început în 2013, într-o zi de luni, 1 aprilie (și nu a fost o păcăleală). Aceasta a fost recrutată inițial pentru imaginea Expert Mind, fiind absolventă a primei facultăți de Comunicare și Relații Publice, iar în prezent colaborează de aproape 9 ani într-o manieră fructuoasă, în cadrul departamentului juridic.
„Cu training, încredere și predare de <<ștafetă>>, astăzi am echipa mea de suflet formată din 8 specialiști, alcătuind astfel nucleul juridic al centrului de afaceri Expert Mind. Este o adevărată comunitate. Compania aceasta este un adevărat centru de multiplicare. Multiplicare a oamenilor ca și profesioniști, a profesiei, a experiențelor și a tuturor situațiilor, care ajută la formarea și îmbunătățirea continuă asupra întregii echipe. Nu vei regăsi aceeași echipă de la an la an, ci mereu mai numeroasă, mai competentă și mai complexă pe serviciile deținute”, ne mărturisește Ina.

Aceasta consideră că profesia de jurist este una demnă pentru orice absolvent de Drept: „în ceea ce mă privește, mă bucur și muncesc continuu la a forma echipe frumoase, dedicate, dăruite acestei ramuri în creștere constantă pe măsura dezvoltării legislației. Deși pilonul central este dreptul, legea în sine, apelez mereu la creativitate pentru a da curs celor mai bune idei și strategii în echipă.”

Ina este de părere că principiile după care se ghidează în profesia sa juridică sunt liniile de bază ale unui drum. „Tindem la a avea linii cât mai echilibrate și drepte spre creștere, iar asta am învățat-o și aprofundat-o de când am intrat în echipă. Nu există lucruri perfecte, dar ne dorim să trăim satisfacția lucrului bine făcut.”

În Expert Mind a avut multe proiecte încheiate cu succes, însă ne afirmă că cel mai înțelept proiect este cunoașterea. „Proiectul conține 2 mari ramuri: echipa, iar a doua: digitalizarea. Consider că acestea 2 reprezintă viitorul: să poți să formezi, creezi, să investești și să crezi într-o echipă, într-o manieră cât mai digitalizată, organizată, sistematizată și controlată înseamnă că lucrezi constant la resursele umane, obiectivele comune, instrumente, calități, valori, iar astfel poți implementa de fapt cunoașterea. Cunoașterea în forțele proprii, respectiv cunoașterea la nivel de profesioniști.”

În final, Ina ne povestește cum Expert Mind a reușit să treacă peste multe obstacole și chiar peste cele impuse de pandemie, iar convingerile sale „i-au fost validate încă o dată și încă o dată cu privire la loialitate: atât pentru colectiv cât și pentru colaboratori. Perioada pandemică nu ne-a permis să nu ne ținem de obiectivele noastre, îndeosebi de valori. De acasă, de la birou, business-urile au fost tratate la zi, din punct de vedere juridic, fiscal cât și uman. Faptele de la început ne-au fost chitanțe pentru acum și ne vor scrie viitorul. Oamenii ne scriu istoria! Oamenii din instituții, oamenii din echipă, oamenii din afaceri! Vă mulțumim fiecăruia și ne înclinăm pentru rândurile, filele și capitolele creionate împreună!”
„Felicitări îndeosebi mentorilor care au construit sănătos bazele acestui centru de afaceri! Pot adresa această maximă, pe care o consider perfectă pentru starea profesionistă în care se află Expert Mind: Ori de vârf, ori de tulpină, toți se țin de rădăcină.”

Îți mulțumim, Ina, pentru curajul, devotamentul, profesionalismul și creativitatea de care dai dovadă mereu în echipa noastră.

TELEFON:

0374.884.020


EMAIL:

juridic.is@expertmind.ro