In fiecare an participam cu bucurie si emotie la evenimentul “Ziua Nationala a Contabilului Roman”, organizat de Corpul Expertilor Contabili si a Contabililor Autorizati din Romania alaturi de colegii nostri de breasla. Nici anul acesta nu am lipsit de la acest eveniment in cadrul caruia am fost premiati pentru al doilea an consecutiv cu LOCUL I in “Topul local al celor mai bune companii membre CECCAR” . Ziua Nationala a Contabilului Roman pentru noi a fost fara indoiala o zi deosebita, cu multiple motive de bucurie si emotie.

Anul trecut cand am fost premiati cu LOCUL I , am promis ca vom ramane lideri pe piata pentru clientii nostri actuali si pentru cei potentiali, imbunatatindu-ne in permanenta calitatea serviciilor si ne-am tinut de cuvant. Increderea colaboratorilor nostri, munca, dedicarea si implicarea fiecarui membru din echipa EXPERT MIND ne-au ajutat sa fim in top si anul acesta.

“In astfel de momente realizezi ca fiecare efort pe care l-ai facut a contribuit la obtinerea acestor rezultate, ca ai o echipa puternica si colaboratori cu care ai construit o relatie bazata pe incredere si respect. Multumim fiecaruia in parte pentru colaborare si va dedicam premiul obtinut – pentru ca nu este doar al nostru este si al vostru, al tuturor celor care ne-ati lasat cu incredere sa va gestionam afacerile.” Gina Macare – director economic

Profesia de contabil este printre singurele, daca nu unica care are o zi dedicate, o zi in care totul este despre noi si despre modul in care ducem de aproape un deceniu aceasta profesie la un alt nivel. Suntem ca o mare familie care in data de 21 septembrie , zi ce marcheaza si echinoctiul de toamna, ne reunim si ne recunoastem meritele profesionale de peste an.

La multi ani contabililor!