Nu sta cu banii blocați, folosește-ți drepturile!

Recuperează taxa auto în 2018 fără nici un efort.

  • Primești inapoi banii a(taxa speciala, taxa de poluare, taxa pentru emisiile poluante si timbrul de mediu);
  • Recuperezi inclusiv DOBÂNDA de 0,02% pentru fiacare zi de la momentul achitării taxei si pâna în prezent;
  • Poți recupera taxa chiar si daca NU MAI EȘTI PROPRIETARUL AUTOURISMULUI, daca tu ai achitat taxa;

 

  • Restituirea se face pe cale administrativă, fără proceduri cu bătăi de cap;
  • Treci de la statutul de PREJUDICIAT la cel de BENEFICIAR;
  • Cererile respinse pot fi contestate pe cale judecatorească prin intermediul avocatilor nostri;

 Important! Taxa auto se recupereaza intr-o sigura transa.

DACĂ NU MAI DEȚII DOVADA PLĂȚII , O OBȚINEM NOI PENTRU TINE!

 DEPUNEREA CERERILOR SE FACE DOAR PÂNĂ PE 31 AUGUST 2018!!!

Detalii la num[rul de telefon 0374.88.40.25.

 

Ce obtii daca alegi sa colaborezi cu noi?

  • Te scutim de drumuri si de birocratie;
  • Iti recuperezi banii pe taxa auto si dobanzile aferente din ziua cand ai achitat-o;
  • Economisesti timp, nevoia ta este prioritatea noastra;
  • Te ajutam sa-ti exerciti drepturile beneficiind de serviciile specialistilor Expert Mind: avocati si consilieri juridici.

PRIMEȘTI BANII INAPOI DACA PROCEDURA NU POATE FI INDEPLINITA DIN VINA NOASTRA!

 

Informatii generale

Taxele auto plătite de români în trecut sunt restituite acestora începând din ianuarie 2018, prin intermediul unei proceduri administrative noi. Practic, potrivit normelor stabilite anul trecut, cererile de restituire pot fi transmise deja la organele fiscale competente, iar data-limită de depunere este 31 august 2018. Proprietarii de maşini vor primi înapoi banii achitaţi, mai exact, pentru taxa specială, taxa pe poluare, taxa pentru emisiile poluante şi timbrul de mediu.

 

Restituirea taxelor auto se va afce pe cale administrativă, conform Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 52/2017 privind restituirea sumelor reprezentând taxa specială pentru autoturisme și autovehicule, taxa pe poluare pentru autovehicule, taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule și timbrul de mediu pentru autovehicule. Actul normativ este în vigoare de la 7 august 2017.

Beneficiarii acestei ordonanţe sunt contribuabilii care au achitat respectivele taxe şi care nu şi-au primit banii înapoi până la intrarea în vigoare a acestei ordonanţe de urgenţă. Astfel, se va cere în scris organului fiscal competent, până la 31 august 2018, sub sancțiunea decăderii, restituirea sumelor achitate și a dobânzilor aferente acestora (de la data perceperii și până la data primirii).

De la 7 august 2017, restituirea fostelor taxe auto și a timbrului de mediu a devenit oficial un drept al celor care le+au plătit în trecut şi care nu au primit până acum banii înapoi, conf.OUG 52/2017.

Totul se va realiza pe baza unei proceduri administrative, reiese din prevederile Proiectului de ordin privind aprobarea normelor metodologice de aplicare a OUG 52/2017, supus dezbaterii publice pe site-ul Ministerului Mediului.

Sumele restituite vor conţine şi dobânda aferentă calculată pe baza sumei de restituit înmulţită cu numărul de zile aferent perioadei cuprinsă între data perceperii taxei/timbrului şi data restituirii efective şi cu nivelul dobânzii prevăzut în Codul de procedură fiscală, respectiv de 0,02% pe zi.