La început de septembrie, într-un nou sezon de toamnă, am fost alături de partenerii noștri de la Goodwill Consulting la două noi conferințe Finanțări pentru mediul privat 2023, la Cluj și Târgu Mureș pe 5-6 septembrie.

În cadrul acestora, ne-am încărcat cu emoție, inspirație și idei inovative de business, totul în sesiuni de networking alături de peste 250 antreprenori, care sunt gata să își ducă afacerea la următorul nivel, prin accesare de finanțări europene. 

Printre proiectele care sunt propuse pentru perioada ce urmează se numără: 

 1. PRC 1.4.1
 2. PRC 1.4.2
 3. PRC Digitalizare
 4. PTJ
 5. PNS – Investiții în exploatații pomicole, sectorul zootehnic, procesarea produselor agricole și pomicole
 6. FM – Surse regenerabile și Agrivoltaic

 

Punctele cheie pentru fiecare proiect în parte pe care s-a pus accentul în cadrul evenimentelor au fost: 

》sprijin pentru microîntreprinderi și start-up-uri

》criterii de selecție în funcție de județ

》condiții de eligibilitate

》intensitatea finanțării 

》arii de investit.

 

 

Alături de Goodwill, am propus un timeline cu soluții complete pentru fonduri europene – un parcurs sigur de la implementare la finalizare. Centrul de Afaceri Expert Mind te ajută să afli dacă ești eligibil pentru un astfel de proiect printr-un screening juridic, respectiv te ghidează și în faza finală a acestuia, când vei avea nevoie de un audit, necesar pentru anumite proiecte accesate prin finanțări, precum POC 411 / POIM / PNRR / Granturi norvegiene etc

 

1. Screening juridic pentru campanii de finanțări europene

Îți dorești să aplici pentru un proiect cu finanțare europeană, dar nu știi dacă firma ta are actele la zi pentru a fi eligibilă? Când ai fost ultima oară cu afacerea ta la un „consult de specialitate ” pentru un audit juridic?

Pentru a scăpa de mai multe „nereguli” din compania ta, apelează la un  screening complet al societății, care te poate ajuta în situații precum:

 • Evitarea riscului de neeligibilitate în cadrul viitoarelor măsuri de finanțări europene;
 • Radierea din oficiu a firmei;
 • Expirarea sediului social/punctului de lucru;
 • Activități desfășurate, dar nedeclarate sau declarate necorespunzător (fără un cod CAEN specific autorizat).

 

2. Audit pentru proiecte de finanțări europene

Urmează să termini faza de implementare a unui proiect cu finanțare europeană care necesită un audit final? Centrul de Afaceri Expert Mind te poate ajuta! 

 •  Auditorul verifică eligibilitatea cheltuielilor și ce anume s-a achiziționat din fondurile europene implementate.
 • Consultanții noștri cu experiență îți pot realiza raportul de audit financiar într-un cadru profesionist, 100% online, pe baza unei proceduri comunicate după semnarea contractelor de prestări servicii.

 

Poți afla mai multe despre audit aici https://audit.expertmind.ro/ 

 

Ai vrea să participi și tu la astfel de sesiuni de networking despre finanțări europene, alături de antreprenori din diverse domenii? Vrei să afli cum îți poți dezvolta și tu afacerea? 

Te așteptăm la noile Conferințe Finanțări pentru mediul privat în 2023, alături de Goodwill Consulting, în perioada 26 septembrie-3 octombrie 2023, la Galați, Târgu Jiu și Ploiești. 

 

Te poți înscrie aici https://fb.me/e/382KwjBIP