Cupa concursului "Ziua Nationala a Contabilului Roman” 2018 Locul I ExpertMind

Si in acest an am participat cu bucurie si emotie la evenimentul “Ziua Nationala a Contabilului Roman”, organizat de Corpul Expertilor Contabili si a Contabililor Autorizati din Romania alaturi de colegii nostri de breasla, eveniment in cadrul caruia am fost premiati pentru al treilea an consecutiv cu LOCUL I in “Topul local al celor mai bune companii membre CECCAR”.

Ziua Nationala a Contabilului Roman pentru noi a fost fara indoiala o zi deosebita, cu multiple motive de bucurie si emotie. Am promis ca vom ramane lideri pe piata pentru clientii nostrii actuali si potentiali si ne-am tinut de cuvant. Acest lucru nu ar fi fost posibil fara increderea colaboratorilor nostrii, imbunatatirea permanenta a calitatii serviciilor oferite, munca si implicarea fiecarui membru din echipa EXPERT MIND.

“In asemenea momente realizezi ca munca, dedicarea si implicarea au contribuit la obtinerea acestor rezultate, ca ai o echipa puternica si colaboratori multumiti de calitatea serviciilor prestate. Rezultatul extraordinar obtinut ne onoreaza si ne ridica nivelul asteptarilor pe piata. Multumim fiecaruia in parte pentru colaborare si va dedicam premiul obtinut – pentru ca nu este doar al nostru este si al vostru, al tuturor celor care ne-ati lasat cu incredere sa va gestionam afacerile.”
Gina Macare – director economic

Suntem ca o mare familie care in data de 13 iulie, o zi in care totul este despre noi si despre modul in care ducem de 11 ani aceasta profesie la un alt nivel, ne reunim si ne recunoastem meritele profesionale de peste an.

La multi ani contabililor!