Ce haină vreți să poarte business-ul dumneavoastră vara aceasta?

 

Fie că preferați varIAnta tradițională (accesare fizică direct la sediu), fie pe cea digitală (comunicarea online), la Centrul de Afaceri Expert Mind le regăsiți pe ambele. 

În acest sens, pentru că în luna IUNIE sărbătorim Ziua internaţională a Iei (24 iunie), ne propunem să ne (re)întoarcem la rădăcini: de unde a plecat business-ul nostru în 2007 – de la mediul analog, de la o firmă de contabilitate, până astăzi 16 ani mai târziu, când am devenit un întreg Ecosistem – Centrul de Afaceri Expert Mind, cu soluții digitale, servicii personalizate în funcție de context și informații de ultima oră pentru orice antreprenor

Împreună cu noi alegeți să (re)descoperiți drumul de antreprenor, de la înființarea firmei (SRL, PFA etc), legarea de parteneriate strânse de afaceri (contracte comerciale), obținerea de fonduri europene pentru dezvoltarea afacerii și până la ultimul drum, radierea, când firma nu mai face față, dar lasă loc pentru o nouă idee de antreprenoriat și o nouă oportunitate de business. 

 

  • Cu această ocazie, lansăm campania (RE)START de IUNIE în antreprenoriat și vă sprijinim cu 50% din cost* la 6 dintre serviciile noastre PREMIUM.

 

*Campania este valabilă în perioada 1-30 iunie 2023, iar reducerea de 50% se aplică dacă veți contracta un NOU serviciu din cele descrise mai jos, în funcție de nevoile business-ului dumneavoastră. La nivel de asumare taxe către instituții, acestea vor fi achitate integral.

1. (RE)START Analiză SRL vs PFA
2. (RE)START Contract comercial
3. (RE)START PFA. (RE)START SRL (înființare firmă)
4. (RE)START EDUCAȚIE pe Plan fiscal și contabil
5. (RE)START Plan de inițializare HR – Plan de beneficii pentru eficientizarea cu minim 35% a costurilor salariale
6. (RE)START Radiere SRL, PFA, II, CMI pentru afacerile făcute și „lăsate” fără plan de viitor sau care generează doar costuri

*Regulamentul complet al campaniei îl regăsiți aici https://www.expertmind.ro/noutati, secțiunea Regulamente campanii.

 

  • Ce aveți de făcut? 

 

Contactați-ne la datele de contact de mai jos și menționați-ne de campania festivă de 50% (RE)START de IUNIE și care este serviciul pentru care doriți să aplicați dintre cele 6. 

În luna iunie, la fix jumătatea anului, puteți obține claritate asupra acestor aspecte de natură juridică, fiscală și de resurse umane. 

 

CONTAȚI PE NOI! 

  • Dați-vă și voi (RE)START de IUNIE, împreună cu Centrul de Afaceri Expert Mind!

 

De asemenea, vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook – @Centrul de afaceri Expert Mind pentru că v-am pregătit multe surprize de IUNIE.

 

Expert Mind Iași

 

Expert Mind București