Iti dam siguranta de care ai nevoie!

REDACTARE/MODIFICARE/ANALIZA CONTRACTE COMERCIALE

Redactare / Modificare / Analiza Contracte Comerciale

Contractele comerciale, incheiate cu partenerii de afaceri, confirma legalitatea operationala din punct de vedere economic si valideaza un context transparent si sigur. Totodata, contractele comerciale confera o forta probanta semnificativa in solutionarea de eventuale procese ivite in cadrul colaborarilor dumneavoastra cu partenerii de afacerii.

Contractele stau la baza unei colaborari corecte dintre parti, fie ca vorbim de raporturi economice, parteneriate sau chiar viata sociala.

Contractele comerciale stabilesc acele reguli esentiale pentru succesul unei colaborari si trebuie redactate cu foarte multa atentie, in termeni legali, clari si concisi.

Pentru ca avem resursele necesare sa aflam si sa intelegem schimbarile din cadrul legal, tinem permanent colaboratorii nostri conectati la modificarile legislative si supervizam respectarea dispozitiilor legale, prin:

  • Intocmire si redactare, analiza si modificare contract in conformitate cu dispozitiile legale in context actualizat.
  • Asistenta juridica si consultanta in situatia incheierii diferitelor tipuri de contracte.
  • Analiza contractelor cu clauze abuzive si eliminarea clauzelor contractuale mai putin eficiente si a celor nefavorabile.
  • Negocierea clauzelor contractuale pentru reducerea gradului de expunere la risc.
  • Consultanta privind rezolvarea disputelor provenite din incalcarea obligatiilor contractuale si nerespectarea clauzelor stabilite.

Mizam pe momentele cheie in care informatia si adaptarea rapida la modificarile legislative pot face diferenta in ceea ce priveste continuitatea/ succesul afacerii dumneavoastra/reconfigurarea/sanatatea afacerii dumneavoastra. Astfel, speram ca informatia transmisa de catre consultantii nostri va ajuta in luarea celor mai bune decizii pentru prevenirea riscurilor enumerate mai sus.

Contacteaza-ne pentru mai multe detalii la numar de telefon 0374 884 025 sau email juridic.is@expertmind.ro.