Iti dam siguranta de care ai nevoie!

RECUPERARE CREANTE

Recuperari creante

Ai un contract care nu a fost respectat sau facturi scadente si neachitate?

Exista solutii, iar una dintre ele este colaborarea cu noi! Consilierii nostri juridici iti pot emite un plan de actiune si iti pot oferi consultanta specifica in cadrul circuitului de recuperare creanta. Prin acest plan dumneavoastra veti primi procedura specifica si informatiile juridice care vor determina debitorii sa isi plateasca datoriile restante, cu dobanzile si majorarile/penalitatile aferente.

Putem oricand vorbi despre experienta noastra vasta in acest domeniu al recuperarii sumelor neincasate si iti putem oferi suport juridic pentru recuperarea acestora din urma, astfel incat tu sa nu stai cu banii blocati.

Apeleaza la grupul EXPERT MIND pentru recuperarea datoriilor restante si a creantelor.

In vederea emiterii unui plan informational si cifric, te rugam sa ne adresezi solicitarea, iar departamentul nostru juridic iti va efectua o analiza punctuala.

In functie de documentele furnizate este posibil sa fie solicitate si alte inscrisuri sau dovezi necesare solutionarii cauzei.

Urmare a unei analize temeinice asupra actelor, vom putea aprecia strategia de lucru favorabila fiecarui caz, in functie de complexitatea spetei si de probatoriul care va trebui administrat.