Fiecare business e diferit,
cu nevoi distincte.
Iti oferim consultanta strategica!

CONSULTANTA JURIDICA

Consultanta juridica

Consultanta juridica este cu adevarat valoroasa cind se constituie intr-un pachet complet de servicii. Fie ca vorbim despre deschiderea unei afaceri, alegerea formei juridice sau servicii de consultanta juridica pentru o afacere matura, EXPERT MIND are solutiile pentru fiecare etapa.

Departamentul juridic al grupului de firme EXPERT MIND intampina antreprenorii cu planuri complete in trecerea de la idee la business!

Suntem ancorati in mediul online pentru a raspunde prompt pana si celor mai complexe cerinte, astfel incat sa va reprezentam cu intaietate.

Experienta echipei noastre se reflecta in activitatile de asistenta, reprezentare si mentiune juridica inca de la infiintarea firmei si pana la functionalitatea sa din punct de vedere legal.

Conceptul pachetelor complete de servicii exista in grila dumneavoastra de optiuni, acestea fiind personalizate pe fiecare speta in parte.

In functie de traseul juridic, va stam la dispozitie cu solutii pentru solicitarile dumneavoastra!

De asemenea, in cadrul serviciului de consultata juridica este inclusa si consultanta pentru recuperarea creantelor de la clientii cu intarzieri de plata ale facturilor, prin initierea unei proceduri in fata instantei pentru recuperarea creantei, in termenul de prescriptie de trei ani.

Experienta e esentiala in orice serviciu prestat. Noi ne mandrim cu peste 10 ani de activitate si spete cat mai diverse. Echipa noastra de consultanti parcurge toate etapele de analiza, dezvoltare si implementare a solutiilor necesare pentru:

  • Consultanta in deschiderea propriei afaceri: alegerea codului CAEN, denumirea firmei, intermedierea cu privire la sediul social
  • Indrumare in alegerea celei mai potrivite forme juridice privind obiectul de activitate al firmei
  • Consultanta juridica pentru inmatriculare sau orice mentiune: schimbarea sediului social, deschidere/inchidere punct de lucru, cooptare asociati, cesionarea partilor sociale, numire/revocare administrator, schimbarea obiectului principal de activitate, autorizarea codurilor CAEN, radiere
  • Consultanta in vederea obtinerii de autorizatii: de functionare (Primarie), de la DSV, APM, ISU
  • Consultanta pentru inregistrarea marcilor nationale (OSIM) si a marcilor europene (EUIPO)

Primul pas pe care il faci in afaceri poate deveni cel mai complicat, pentru ca presupune alegerea celei mai bune si potrivite forme a-ti desfasura activitatea. In lipsa unei consultante juridice de specialitate, vei consuma resurse financiare si de timp pretioase. Ca sa optimizezi aceste costuri si sa eviti deplasarea la un birou de consultanta,  poti opta pentru serviciul de consultanta juridica online.

 

Stabileste o programare online cu unul din consultantii nostri si impreuna vom gasi solutiile  cele mai bune pentru firma ta, de la gazduirea sediului social, tipul de impozit pe care doresti sa-l platesti, daca firma trebuie sau nu sa fie platitoare de TVA, ce activitati trebuie sa autorizam pentru a desfasura activitatea fara probleme, ce denumire s-ar potrivi obiectului de activitate al firmei, de ce autorizatii ai nevoie si pana la cerintele de baza pentru ca activitatea firmei sa se desfasoare fara probleme si intr-un cadru perfect legal.