În fiecare zi întâlnim provocări a căror rezultat reprezintă încă o treaptă parcursă pe scara succesului. Cum reușim să facem acest lucru? Alături de dumneavoastră și pentru aceasta aveți profundă recunoștinţă din partea noastră.
Profesia de contabil este una care presupune o bază informaţională solidă, învăţare continuă, raționament complex; profesie pe care am sărbătorit-o în cadrul evenimentului Ziua Naţională a contabilului român.
Ne bucurăm să ne menţinem în top, întrucât credem cu tărie că la baza acestuia se află un parteneriat de lungă durată, ce se contruiește treptat, investind resurse, timp și competenţe.
Vă multumim fiecăruia în parte, ca aţi fost alături de noi în spirit și în gând pentru a primi a sasea oară consecutiv, locul 1 in topul local al celor mai bune companii membre CECCAR și vă dedicăm premiul obţinut!
“Succesul în afaceri presupune pregătire, disciplină si multă muncă. Dar dacă nu ești speriat de aceste lucruri, oportunităţile sunt mereu foarte mari.” – David Rockefeller