Anca Lipciuc

Manager al Departamentului de Audit

Aducem plus valoare business-ului tau!

ANCA LIPCIUC

Anca Lipciuc
Manager al Departamentului de Audit

„Expert Mind este compania unde am putut să mă dezvolt cel mai bine la nivel profesional, dar și uman. Am reușit să implementez idei la nivel tehnic, financiar, dar și sistemic. Nu este primul meu loc de muncă, astfel că am putut să descopăr cât de mult se investește în oameni, în profesioniști, în sistem și în servicii.”, acestea sunt gândurile colegei noastre Anca Lipciuc, Manager al departamentului de Audit din compania noastră.
Anca face parte din familia Expert Mind din 2013 și consideră că aceasta a fost o alegere reușită și o cale care a ajutat-o să se redescopere.
După părerea ei „profesiile de expert contabil și de auditor necesită o reală doză de energie, responsabilitate, capacitate de adaptare în funcție de contextele legislative, dar mai ales implică o foarte bună organizare, planificare și anticipare a tuturor termenelor limită implicate în tot ce înseamnă acest domeniu complex financiar. Încurajez și sunt de părere că oricine poate reuși din moment ce există dorință de învățare, acceptare a provocărilor și îmbunătățirea continuă atât la nivel profesional, cât și la nivel personal.”
În activitatea sa, se bazează pe principii profesionale de bază, însă consideră importante și: seriozitatea, buna planificare, sistematizarea tuturor instrumentelor și updatarea continuă.

De-a lungul parcursului ei în Expert Mind a avut parte de numeroase provocări, iar în momentul de față ne afirmă următoarele: „Alături de alte proiecte finalizate cu succes și mulțumire, auditul constituie în prezent sfera financiară de interes pentru mine și de dezvoltare profesională. Consider că este în același timp intuitiv și de reală importanță să poți efectua un diagnostic complet unui business.”
„Felicitări cu acești ani! Să reușim în proiecte și mai mari, așezate și bine fundamentate!”, ne urează Anca pentru cei 15 ani aniversari.

Îți suntem recunoscători și noi pentru toată colaborarea și devotamentul de care dai dovadă în fiecare zi, încă din 2013.

TELEFON:

0374.884.020


EMAIL:

audit@expertmind.ro